Téveszme, hogy a Pokolban meleg van

2009.04.21. 22:11

Különben kedvenc Kígyónk nem vásárolna bundát. Furcsa mániája lett ez mostanság... Mióta az Isteni Moderátor folyton törli a blogjait (még a gyatra honlap-próbálkozásait is!), vásárlásba menekült. Női alakot öltött, bárban iszogatott, bepasizott, és jelenleg hiperaktivitással bankszámlát és hitelkeretet merít ki.

A földi hideg, a Kígyó állítása szerint, még a pokolbélinél is rosszabb. Ha hiszik, ha nem, a Pokolban ugyanúgy megvannak az évszakok, de nem olyan felbontásban, ahogy a Földön. Demokratikus választást írnak ki negyedévente, amely során eldöntik, folytatódjon-e az aktuális évszak, vagy legyen valami változatosság.

Miközben Kígyónk boltról boltra libben cuki tűsarkújában (néha-néha azért megbotlik, a csúszás-mászás után furcsa a magasban lenni), dúdolgatva elmélkedik a következő teendőiről. Mert egyszer haza is kell mennie, a helyettese - akit nem nevezünk nevén (és NEM Voldemort) - gyenge idegzetű, és nem bírja sokáig a strapát.

Ez az, jegyezte fel magában az első teendőt, új helyettes kell. De ki legyen az?

Sorolgatja magában a neveket, de mindegyiket elveti ilyen-olyan ok miatt. Nem tetszik a bajsza, feláll egy hajtincs a feje tetején, rasszista, atombombát robbantana otthonának mindegyik bugyrában, parkot építtetne, megszabadítaná az emberek lelkeit örökké tartó kínszenvedéseiktől... Nehéz a döntés.

Akkor a második pont... Mit kell még csinálni? - a rózsaszín, a rikító fajtából bántotta a szemét. Inkább visszarakta a nadrágot. Rózsaszín nadrág?! Pfúj. Lehet, hogy az a park nem is olyan rossz ötlet. Ha már szenvednek a lelkek, egy picit lehet, tényleg nem árt, ha jobban érzik magukat, még ha csak évente öt percre is. Ez az! Meglesz a park, de seni nem mehet be! Hahaha, szenvedni fognak! Nem adok én nekik egy pillanat nyugalmat sem!

A babakék meg nem az ő színe. áh, mára elég a vásárlásból...
... sőt, egy jó időre elég belőle. Kígyó hazautazott, felégetve mindent (pontosabban emberpárjának házát, meg őt magát is) maga mögött. Kényelmesen elhelyezkedett az íróasztalánál, és bekapcsolta a vadonatúj számítógépét. Elmehet a pokolba az Isteni Moderátor, ő biza nem bír internet nélkül meglenni!

Arra a következtetésre jutott legutóbb, hogy a Moderátor biztos a nick-je alapján ismerte fel. Ezért kevésbé egyértelműt kell választania, mint a Devilisme666. Biztos ez árulta el, 100%.

Slippery_snakey.

Ez már jobb lesz. (Szerinte.)

Új blog is jár a dologhoz: OMG, WTF?!

OMG. Oh my God.

Egy pillanatra kiestek a helyükről a fogaskerekek, amelyek gondolatainak kényes szerkezetét műkődtették. Rádöbbent, mit is írt le. Ízes káromkodás, delete.

Napsütéses tengerparton lógatom a lábam a vízbe.

Ilyen barom címet is csak egy Kígyó tud kitalálni.

Az Isteni Moderátor által cukinak kihirdetett hüllő rábólintott saját ötletére. Úgy gondolta, miután persze "gondosan" megválasztotta a nick-jét, mégis egy kicsikét a Moderátor keze alá dolgozik, hátha így nem kerül törlésre a blog. Elgondolása sunyi ötleten alapszik: megírja a blogon keresztül a Moderátornak, hogy ő igenis, és istenbizony (heh) foglalkozik a Pokol dolgaival, mindennel, és a jelenlegi fejlődéseket látván tiszta a lelkiismerete. Ám, valójában apró üzenetfoszlányokat rejt el a bejegyzésekben, amelyekben leírja, mit is tervez a Mennyország ellen.

Az Isteni Moderátor - aki mindent lát, mindent hall, minden gondolatot ismer - térdét csapkodja, annyira röhög. Könnyei szakállára csöppennek, onnan, heves fejrázás következtében, a monitorra kerülnek. Legalább tisztul a kép, gondolja, és még jobban elkezd nevetni.

Miután picit lenyugszik, már levegőt is kap, úgy véli, most nem fogja törölni a Kígyó blogját. Hadd higgye, hogy minden rendben folyik, aztán, majd úgyis megkapja megint az Isten Igaz Hangját: KLIKK-KATT. Volt blog, nincs blog.

Na, akkor, hogy is volt az a regény? Áh, persze, a főhős jobb nagylábujja helyén kifejlődő mutáns lény, aki napról-napra egyre nő, beleszeret a főhősnőbe. Romantikus naplemente a tengerparton, szerenád, cunami.

Ez lesz ám a happy end!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorfalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr411079023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Komolyan, komolytalan

Az Élet, a Világmindenség, meg minden... Vélemények őszintén vagy félig őszintén, igazodván a világ igényeihez. Leckék az élet "Hogyan táncoljunk mások idegein?" című fejezetéhez, illetve kiegészítés a "Hogyan éljük túl saját magunkat" című epizódhoz. Meg ami még "eszembe" jut.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • handmark: Semmitmondó és rövidke dolgok egyáltalán létezne... (2010.11.01. 21:14) Ilyen is kell...
  • handmark: "Minden utazás valójában annyit ér, amennyit az ... (2010.06.06. 23:57) Szomjas vagyok
  • handmark: @handmark: oops. this doesn't seem to work. sorr... (2010.05.24. 16:31) Cím nélkül
  • handmark: well, when U think there's nothing left & no... (2010.03.15. 18:23) Már megint az agysejtek
  • handmark: nos, a Volán simán kikapott... :( bár szívvel-lé... (2010.02.28. 20:21) Már megint az a nyamvadt...

Hányan jelentkeznek komolytalankodásra

süti beállítások módosítása